maanantai 9. lokakuuta 2017

Vauhdikas viikko takana

Viime viikolla olikin paljon tavanomaisesta poikkeavaa ohjelmaa. Tiistaina 3.10. kävimme Kotkassa Uusien Alkujen Festareilla, jossa alueen eri työvoimatoimijat esittäytyivät. Ohjelmassa oli myös mm. TE-toimiston infoa ja paneelikeskustelua. Osallistujilla oli mahdollisuus myös kuvauttaa itsensä CV:tä varten, ja samalla sai mukaansa muistitikun, jossa oli erilaisia työnhakuun liittyviä pohjia.

Tapahtuman inspiroimana päätin, että ensi vuoden puolella myös Kouvolassa tapahtuu vastaavanlaisesti. Sovimmekin alustavasta yhteistyöstä jo ainakin Kylähelppi-hankkeen kanssa. Katsotaan, mitä kaikkea saamme aikaiseksi...



Torstaina oli vuorossa työelämälle suunnatun luentosarjamme 3. (tai tavallaan 4., Kouvolan Seudun Muistiyhdistykselle kansalaisopistolla pitämäni "Mieli lepää luonnossa" -luento oli oikeastaan myös tällainen) osa, ja puhumassa tällä kertaa oli Juhani Ilmarinen. Luento oli niin mainio ja inspiroiva, että oikein harmittaa se, miten vähän kuulijoita taas saimme paikalle. Ajoituksen kanssa tuntuu olevan aina huono tuuri, kun samalle päivälle osuu monta muutakin tapahtumaa.





Perjantaina olimme Ollin kanssa ELYn tilaisuudessa kuuntelemassa asiaa työelämävalmiuksista ja yritteliäisyydestä. Mielenkiintoisen päivän päätteeksi pääsin osallistumaan vielä paneelikeskusteluunkin, jonka voi myöhemmin katsoa ELYn sivujen kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti