maanantai 18. syyskuuta 2017

Ensimmäinen viikko takana ja toinen alussa

TYÖIKÄ -ryhmä nro 2 aloitti siis viime viikon tiistaina  oman hankejaksonsa. Homma lähti käyntiin hienosti, vaikka tilojen suhteen olikin hieman haasteita pitkin viikkoa. Olimme Ollin kanssa enemmän kuin tyytyväisiä, että saimme jälleen näin mahtavan porukan mukaan hankkeen toimintaan.

Ensimmäinen kerta 12.9. kului ryhmäytyessä ja toisiimme tutustuessa, sekä hieman hankeinfoakin jakaessa. Oli aivan ihana seurata, miten porukka lähti mukaan tehtäviin, joten ainakaan kommunikointitaidoista ei työllistyminen ole kiinni.

Toisena päivänä, eli keskiviikkona 13.9., vuorossa olikin hieman fyysisempi osuus - kävimme tekemässä UKK-kävelytestin Kouvolan jäähallilla Sari Puuperän ohjeistuksella ja menimme sen jälkeen vielä InBody-kehonkoostumusmittaukseen Kymlille. Ensimmäinen osio itsensä voittamisesta suoritettu!



 

 

 

 

Torstaina 14.9. meillä vieraili Tiina Orava Kouvolan seudun Muisti ry:ltä kertomassa muistiin ja aivoterveyteen liittyvistä asioista. Kyselyjä ja kommentteja riitti mukavasti, joten Tiinan ei tarvinnut luokassa yksinpuhelua pitää. Tämän jälkeen Olli johdatteli joukkoa työnhakukanavien pariin.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti